Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ο άντρας που αξίζει την απόλυτη αφοσίωση μιας γυναίκας.

Οι άντρες τρομοκρατούνται από το βάθος του έρωτα μιας γυναίκας και την ενέργεια που δημιουργείται από τη σεξουαλικότητα και τα συναισθήματά της.
Ταυτόχρονα όμως, αυτό που οι άνδρες επιθυμούν περισσότερο από κάθε τι στη ζωή είναι να γίνουν ένα, να ενωθούν απόλυτα και ισότιμα με την αφοσιωτική αγάπη μιας γυναίκας και την άγρια, ανυπόδουλη ενέργειά της.
Για να μπορέσει όμως ο άνδρας να χειριστεί την τεράστια ερωτική ενέργεια της γυναίκας χωρίς να το βάλει στα πόδια, θα πρέπει να νικήσει τους φόβους του και να υπερυψώσει την προσωπικότητά του πάνω από αυτούς. Μόνο ένας τέτοιος άντρας αξίζει την απόλυτη αφοσίωση μιας γυναίκας.
Ο πόθος της γυναίκας χτίζεται με τον χρόνο και συνδέεται με την εμπιστοσύνη. Οι γυναίκες στην πραγματικότητα κατέχουν την ικανότητα αέναης σεξουαλικής επιθυμίας για τον σωστό άντρα.
Το κλειδί για να ανοίξει η αχαλίνωτη και ανεμπόδιστη σεξουαλικότητα μιας γυναίκας το έχει ο άντρας που ποθεί πραγματικά να τη γνωρίσει σε όλο της το φάσμα, σε όλο το βάθος της προσωπικότητάς της, να χαρτογραφήσει κάθε πτυχή της ύπαρξής της και όχι απλά να διεισδύσει μέσα της.
“Ο άνδρας που μπορεί να διεγείρει μια γυναίκα όποτε το θελήσει, αυτός έχει αφιερώσει χρόνο για να τη γνωρίσει και να τη προσεγγίσει με απολαυστικό πόθο και με την αυτοπεποίθηση ότι γνωρίζει ήδη τι θέλει η γυναίκα του”
Όταν ένας άνδρας επιλέξει να γνωρίσει σε βάθος μια γυναίκα αντί απλά να διεισδύσει μέσα της, η ικανότητά του να συνδεθεί αισθησιακά μαζί της ξεπερνά το επίπεδο της απλής, ρηχής σεξουαλικής πράξης.
Στην πραγματικότητα, οι εραστές που συνδέονται σε αυτό το επίπεδο απολαμβάνουν επαναλαμβανόμενες κορυφώσεις σε κάθε συνεύρεσή τους, γιατί ο έρωτας συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα του εαυτού, ξεπερνώντας την υλική υπόστασή τους.
Όταν η γυναίκα εμπιστευτεί απόλυτα το σύντροφό της θα θέλει να του δώσει όλο της το είναι. Αυτή η ενέργεια δημιουργεί ένα “πνευματικό βιάγκρα” και τροφοδοτεί την χωρίς όρια ικανότητα του άνδρα να παραμένει διαρκώς συνδεδεμένος μαζί της. Έτσι ο πόθος τροφοδοτείται αέναα και προσφέρει ικανοποίηση στους εραστές στο διηνεκές.
Αυτή η ποιότητα δυναμώνει τη σχέση τους που χτίζεται σε δυνατές βάσεις, γιατί όπως είναι αντιληπτό, είναι μια ποιότητα που οι άνθρωποι δεν αφιερώνουν μόνο στον έρωτα αλλά σε όλες τις εκδηλώσεις της σχέσης τους με τον σύντροφο και τον εαυτό τους.
Ο πόθος μιας γυναίκας γίνεται αιώνιος όταν ο άνδρας δεν σταματά ποτέ να αναζητά να γνωρίσει τα βάθη της ψυχής της. Η απόδοση ενός άνδρα γίνεται απεριόριστη όταν η γυναίκα του έχει ανοιχτεί απόλυτα.
Έτσι ο έρωτας δεν φθίνει ποτέ, ο πόθος δεν σβήνει ποτέ. Έτσι μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ερωτευμένοι, ολοκληρωμένοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Κι αυτό, δεν είναι κάτι ανέφικτο…
Έχουμε φτιαχτεί για να είμαστε πλήρεις κι ευτυχισμένοι. Μπορούμε να το ζήσουμε όταν πάψουμε να σπαταλάμε τον εαυτό μας σε επιφανειακές σχέσεις, που δεν είναι τόσο αβλαβείς όσο εσφαλμένα πιστεύουμε. Γιατί, σε κάθε συναναστροφή μας αφήνουμε, δίνουμε, επενδύουμε κομμάτια του εαυτού μας.
Στο τέλος “ξοδεμένες” εντελώς … τι μένει από εμάς;
* ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ: Η έμπνευση για το σημερινό μου κείμενο ήρθε από τα λόγια δύο ανδρών: David Deida και Graham White
Γράφει η Ευαγγελία Βασιλείου
                                            

Επαφές

του Nickie Zimov ενας νεαρός εξαιρετικά αισθησιακός καλλιτέχνης.

του Nickie Zimov ενας νεαρός εξαιρετικά αισθησιακός καλλιτέχνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις