Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

10 που μου αρέσουν +3 αξέχαστες στιγμές.

Μ αρέσει:
1.
Η  ησυχία του σπιτιού μου.Η απόλυτη. Κι  όπου αλλού υπάρχει.
Που μου δημιουργεί ασφάλεια και διάθεση να φτιάχνω συνεχώς καινούργια πράγματα.
2.
Κάθε τι που διεγείρει το μυαλό μου και δεν με κάνει να βαριέμαι.
3.
Μ αρέσει η  αρμονία και η αισθητική στα πράγματα που με περιβάλλουν.Η δική μου φυσικά.Δεν υπάρχει περίπτωση μέσα στο σπίτι η επάνω μου  να έχω πράγματα ,χρώματα, σχήματα που να ενοχλούν την αισθητική μου και να συνεχίζω να τα έχω, γιατί μου τα χάρισαν ας πούμε ακόμη και οι πολύ πολύ δικοί μου άνθρωποι.
4.
Μ αρέσει το νερό.Η θάλασσα,τα ποτάμια,οι πηγές ακόμη και οι λίμνες που δεν τις πολυσυμπαθούσα κάποτε,το νερό της βρύσης ,το παγωμένο νερό στο ποτήρι μου το καλοκαίρι.Η βροχή ,το χιόνι,τα παγόβουνα Λατρεύω το υγρό στοιχείο σε οποιαδήποτε μορφή του.Μου δημιουργεί εξαιρετική ευεξία και απέραντη ευχαρίστηση.
5.
Ο καφές.Η μυρωδιά,η γεύση του,η διαδικασία του, όλα!
6.
Ολες οι μορφές  των νημάτων.Τα νήματα και οι τεχνικές ύφανσης είναι για μένα ένας ολόκληρος κόσμος.Ζωντανός ,δημιουργικός και γοητευτικός .
7 .
Η προσωπική μου άμπωτη και παλίρροια. Μιά διαδικασία απόλυτου μαζέματος και εσωστρέφειας και απόλυτου απλώματος και εξωστρέφειας που  ακολουθώ εδώ και πολλά χρόνια.Και την αγαπώ γιατί με βοηθάει πάρα πολύ να είμαι ψύχραιμη και να μην πανικοβάλλομαι σε κρίσιμες στιγμές.Οσο μπορώ.Γιατί δεν μπορώ ακόμη όσο θάθελα.
8.
Μ αρέσουν οι  άνθρωποι που ξέρουν να χαρίζονται και να χαλαρώνουν μέσα στις σχέσεις.Τις όποιες.Εφήμερες η ζωής .Χωρίς δεύτερες σκέψεις, τζιριτζάντζουλες και μαλακίτσες .
Που είναι συν  εργάτες ,συν  άδελφοι ,συν  οδοιπόροι και κυρίως άνθρωποι με χιούμορ και καθόλου μα καθόλου ηθικοπλάστες , ψυχαναγκαστικοί και εν τέλει ψυχοβγάλτες.
9.
Μ αρέσουν τα απλά.
Τα λιτά ,τα ίσια,η ευθεία οδός εν ολίγοις.Και οι μινιμάλ συμπεριφορές χωρίς πάθη και εξάρσεις άνευ λόγου και αιτίας.
10.
Μ αρέσουν οι μάνες που δεν νιώθουν ΜΗΤΕΡΕΣ και δεν παίρνουν ψηλά τον αμανέ παριστάνοντας τις παντογνώστριες επι παντός του επιστητού , από τα μαλλιά και τα ρούχα των παιδιών τους μέχρι την στύση η τους οργασμούς τους.Μ αρέσουν πάρα πολύ οι γονείς που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ  "ΠΩΣ" ΚΑΙ  "ΠΟΙΑ" είναι η κατάλληλη στιγμή να αποσύρονται απο την ζωή των παιδιών τους αφήνοντάς τα ήσυχα να φτιάξουν την ορθή η λάθος ζωή τους .Που δεν διεκδικούν ρόλους φορεμένους και παραδοσιακούς γιατί "είθισται" η γιατί δεν ξέρουν τι να κάνουν στη ζωή τους χωρίς τα παιδιά τους. Που είναι ΕΚΕΙ μόνο για τις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ δύσκολες στιγμές τους και μόνο αν τα παιδιά το ζητήσουν.
3 στιγμές
  
η στιγμή που πέρασε απο μπροστά μου το φορείο με τον πατέρα μου για το χειρουργείο και το νεύμα του κεφαλιού του  οτι ξέρει οτι δεν θα υπάρξει γυρισμός.

η στιγμή που μου τράβηξε ο γυναικολόγος τον Νίκο απο τον κόλπο μου.

η στιγμή  που ένοιωσα οτι υπάρχει κάποιος άνθρωπος για μένα που αξίζει να του αφιερωθώ. 






 

Επαφές

του Nickie Zimov ενας νεαρός εξαιρετικά αισθησιακός καλλιτέχνης.

του Nickie Zimov ενας νεαρός εξαιρετικά αισθησιακός καλλιτέχνης.

Δημοφιλείς αναρτήσεις